top of page

ЗА EVE'S GARDEN

Eve's Garden е ексклузивен козметички бренд кој нуди уникатни решенија за нега на кожата, засновани на прилагодени формули со комплекси од активни состојки. Сите формули се направени со големо внимание, имплементирани со помош на напредните методи на козметички инженеринг  и збогатени со моќни активни состојки и хранливи материи за кожата. 

Овој уникатен пристап, комбинирајќи претежно органски состојки во формули со високи перформанси и сето тоа во комбинација со напредните методи на козметички инженеринг, резултира со козметички производи со високи перформанси кои ги задоволуваат потребите на клиентите.

 

Eves Garden stamp

УБАВИНАТА Е НАУКА

Ние го комбинираме најдоброто од органската и козметиката со високи перформанси, воведувајќи го таканаречениот „сеопфатен“ пристап за зачувување на производите, што ни овозможува, наместо употреба на конвенционалните конзерванси,  да изградиме суперстабилен систем за конзервација на производите со состојки безбедни за сите типови на  кожа, вклучително и чувствителната бебешка кожа. Една од новините е интегрирањето на состојките според нивната молекуларна маса и употребата на пенетративни засилувачи или таканаречени носачи, каде што е потребно, за да се овозможи правилна трансепидермална дистрибуција на активните состојки. Овој уникатен пристап ја прави Eve's Garden пионер во својата област.

ШТО Е ПЕРФОРМАНС КОЗМЕТИКА ?

Перформанс козметиката се заснова на идејата дека производот треба да врши некаква функција, додека  истовремено создава убава естетика. Перформанс козметиката е богата со моќни активни состојки кои обезбедуваат решенија за потребите на клиентите. Вообичаено, перформанс козметиката има повисока цена. Лесно е да се шокирате од цените кога првпат ќе почнете да користите перформанс козметика, но штом ќе почнете да ги гледате резултатите, полесно е да инвестирате во вашите ефикасни производи за нега на кожата наместо да ги гледате како трошок. Не секој скап производ на пазарот е перформанс производ, а не секоја перформанс козметика е суперскапа.

bottom of page