top of page

УСЛУГИ НА КЛИЕНТИТЕ

Ексклузивни бенефиции за членови

 

Како ексклузивен член на Eve`s Garden, ги добивате следните поволности:

Редовни заштеди - Заштедете до 45% на секоја нарачка за автоматска испорака

Лесно приспособување – Променете ги производите во вашиот комплет во секое време

Добијте ги само производите што ги сакате, кога ги сакате. Тој е целосно флексибилен. Направете комплет со само 3 производи или дури 10 производи. Изборот е Ваш. Можете исто така да го промените и бројот на ставки во вашиот комплет во секое време,  јавете ни се на  +38970302799

60-дневна гаранција за враќање на парите - на секоја пратка (со исклучок на износот за испорака и процесирање)

Ако поради која било причина не сте целосно задоволни, само вратете ги производите во рок од 60 дена од приемот и ќе добиете целосна рефундација на куповната цена (со исклучок на износот за испорака и процесирање).

*Нашата 60-дневна гаранција за враќање на парите важи само за производи купени од онлајн продавницата на Eve's Garden.

Управувајте со вашата сметка 24/7

Лесно прегледајте ја вашата историја на нарачки, ажурирајте ги деталите за сметката или купувајте онлајн од кој било уред.

Состојки

Каде можам да ја најдам листата на состојки?

Можете да најдете листа на состојки на производот на страниците на поединечните производи.

Испорака и враќање

Како да ги вратам моите производи?

Со нашата 60-дневна гаранција за враќање на парите, процесот на враќање е едноставен. Само вратете го производот(ите), во рок од 60 дена од приемот, за целосно враќање на куповната цена (со исклучок на износот за испорака и процесирање). Нашата 60-дневна гаранција за враќање на парите се однесува само на производите купени од онлајн продавницата на Eve's Garden. За враќање на артиклите купени од нашата онлајн продавница, едноставно пополнете го формуларот за враќање и испратете го до нашата служба за корисници на следната е-пошта: cservice@marinacosmeticlab.com. Спакувајте ги артиклите што треба да се вратат, заедно со формуларот за враќање, во оригиналното пакување доколку е можно. Не заборавајте да го вклучите вашето име, адреса, телефонски број и причината за враќање. Вклучете копија од вашата фактура во пакетот и испратете ја на следната адреса:

Марина Козметик Лаб

ул.Архиепископ Михаил 24

1400 Велес

Северна Македонија

Ви предлагаме да добиете потврда за испраќање на пратка од вашата пошта и истата да ја чувате за евиденција додека целосно не се процесира враќањето на средствата на вашата сметка. Ќе се потрудиме да го обработиме вашето барање и да ви го вратиме средствата што е можно побрзо. Откако вратените производи ќе бидат примени во нашиот систем, ќе ја кредитираме вашата сметка за цената на вратените артикли (со исклучок на износот за испорака и процесирање). Рефундирањето ќе биде издадено на начинот на кој првично сте го извршиле плаќањето и ќе бидете известени преку е-пошта.

Откако ќе  добиете известување од нашата корисничка служба за потврда и прием на вратениот производ(производи), дозволете 7 работни дена за да се процесира барањето за рефундирање.

Како можам да ја сменам или откажам мојата нарачка?

Ако вашата нарачка сè уште не е платена и испорачана, можете да направите промени преку Интернет со одење на табулаторот „Моја сметка“ и избирање „Мојот следен комплет“. 

ДОСТАПНИ ПРЕТСТАВНИЦИ И СОВЕТНИЦИ ЗА УБАВИНА

ПОН-ПЕТОК: 08:00 - 21:00 PT

САБОТ-НЕД: 08:00 - 21:00 PT

ПИШЕТЕ НИ:
cservice@marinacosmeticlab.com


ЈАВЕТЕ НИ СЕ:

+38970302799

ОНЛАЈН CHAT

 

ПОН-НЕД: 08:00 - 21:00 PT

LOCATIONS

НАЈДЕТЕ НЕ НА КОЈА ОД ОВИЕ ЛОКАЦИИ

Архиепископ Михаил 24

1400 Велес

Северна Македонија

+38970302799

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

 • How do I return my product(s)??
  With our 60-Day Money-Back Guarantee, the return process is straightforward. Simply return the product(s), within 60 days of receipt, for a full refund of your purchase price (minus shipping and handling). Our 60-Day Money-Back Guarantee applies only to the products purchased on Eve’s Garden online store. For returning items purchased from our online store, simply complete the Return Form and send it to our Customer Service department on the following e-mail: cservice@marinacosmeticlab.com. Pack the item(s) to be returned, along with the Return Form, in the original package if possible. Be sure to include your name, address, phone number and the reason for the return. Please include a copy of your invoice in the package and send it to the following address: Marina Cosmetic Lab st.Arhiepiskop Mihail 24 1400 Veles North Macedonia We suggest that you obtain a Certificate of Mailing from your post office and keep it for your records until your refund appears in your account. We will always do our best to process your return and issue your refund as quickly as possible. Once the returned products have been received in our system, we will credit your account for the price of the items returned. Refunds will be issued in the manner in which you originally paid (minus shipping and handling) and you will be notified by e-mail. Damage Items When your order arrives, please inspect your package for any damage that may have occurred during shipment. If your package is damage or defective please retain the box, the packing material and product(s) inside and contact cservice@marinacosmeticlab.com to report the claim. For additional help contact our Customer Service department: via e-mail: cservice@marinacosmeticlab.com. Our customer service representatives are available to help you
 • Where can I find the list of Ingredients??
  You can find a list of Product Ingredients on the individual product pages.
 • How can I change or cancel my order?
  Orders submitted on our website process and ship very quickly (1-2 business days). . Regrettably, we cannot cancel or modify orders which are already preceded with payment. We are sorry for any inconvenience this may cause. After processing, you should expect your order to be delivered in approximately 2-7 business days, depending on your location. For a detailed info regarding the shipping period please check our Shipping & Returns section. If you have additional questions or concerns, please contact Customer Service department on the following e-mail:cservice@marinacosmeticlab.com Our representative will be happy to assist you. Monday – Friday, 9:00 AM - 9:00 PM CET Your order, or part of your order, may have been cancelled by our system for a number of reasons: • Item(s) not available • Order exceeded maximum purchase limit • Cannot ship to address provided • Difficulty in processing payment information - entered in a billing address or zip code that is not associated with credit card • You have not responded to emails sent regarding the following: declined credit card; incorrect billing information; verification of billing/shipping address. You will receive an email notification if your order is cancelled. You will not be billed for any cancelled items. If you are interested in placing a new order or if you have questions about a cancelled order, please contact our Customer Service department.
 • What is an FAQ section?
  An FAQ section can be used to quickly answer common questions about you or your business, such as “Where do you ship to?”, “What are your opening hours?” or “How can I book a service?” It’s a great way to help people navigate your site and can even boost your site’s SEO.
bottom of page