top of page

ПЛАЌАЊА И НАРАЧКИ

ПЛАЌАЊЕ

Во моментов ги прифаќаме сите главни кредитни картички: Visa, MasterCard, American Express, Discover или дебитни картички, како:  Visa/MasterCard. За нарачки од Македонија постои и опцијата Плаќање при достава.
 

НАРАЧКИ

Нарачките доставени на нашата веб-страница се обработуваат и се испорачуваат многу брзо (1-2 работни дена). За жал, не можеме да ги откажеме или менуваме нарачките на кои веќе им претходи плаќање. Се извинуваме поради можните непријатности.

По обработка, треба да очекувате вашата нарачка да биде испорачана за приближно 2-7 работни дена, во зависност од вашата локација. За детални информации во врска со периодот на испорака, ве молиме проверете го нашиот дел Испорака и враќање .
 


Ако имате дополнителни прашања или грижи, ве молиме контактирајте го одделот за кориснички услуги на следната е-пошта:info@marinacosmeticlab.com Нашиот претставник со задоволство ќе ви помогне.

Понеделник - петок, 9:00 - 21:00 часот ЦЕВ.

Вашата нарачка, или дел од вашата нарачка, можеби е откажана од нашиот систем поради повеќе причини:

• Ставките не се достапни
• Нарачката го надмина максималниот лимит за купување
• Не може да се испрати до дадената адреса
• Тешкотии во обработката на информациите за плаќање - внесени во адреса за наплата или поштенски број што не се поврзани со кредитна картичка
• Не сте одговориле на е-пораките испратени во врска со следново: одбиена кредитна картичка; неточни информации за наплата; верификација на адресата за наплата/испорака.

Ќе добиете известување преку е-пошта доколку вашата нарачка е откажана. Нема да ви се наплаќаат никакви откажани ставки. Ако сте заинтересирани да поставите нова нарачка или ако имате прашања во врска со откажана нарачка, ве молиме контактирајте го нашиот оддел за корисници.

bottom of page